7/29/2010

LA CAMBRA DE COMERÇ DE TORTOSA CONVOCA LA PRIMERA EDICIÓ DELS ‘PREMIS CAMBRA 2010’

És possible que el vostre navegador no pugui visualitzar aquesta  imatge.El president de la Cambra de Comerç de Tortosa, José Luis Mora; el president de la comissió de Comerç Interior, Carlos Ripollès; i el director-gerent, Francesc Minguell, han presentat en roda de premsa la primera edició dels 'Premis Cambra 2010', una iniciativa aprovada pel comitè executiu de l'entitat, que tindrà lloc a Xerta, a les noves instal·lacions de l'Hotel Villa Retiro, el dia 22 de setembre de 2010, amb la participació del conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet.

José  Luis Mora ha destacat que els 'Premis Cambra 2010' són "fruit d'un procés de reflexió i diàleg amb les institucions i, sobre tot, amb els membres del anterior i actual comitè executiu i el ple de la corporació, amb la voluntat de reconèixer l'activitat empresarial duta a terme per les empreses, persones o institucions del teixit industrial, comercial i turístic de les Terres de l'Ebre, que contribueixen a la millora de la competitivitat del nostre país a través de la internacionalització, la responsabilitat social empresarial, la innovació i la millor estratègia i iniciativa". Segons Mora, "volem que aquests premis serveixin d'estímul a les empreses de les Terres de l'Ebre perquè, en temps difícils, també cal reconèixer i potenciar l'esperit i l'autoestima de l'empresariat de la vegueria de l'Ebre". "En un moment com l'actual, on la globalització i la competitivitat fan difícil la supervivència de les petites i mitjanes empreses, és del tot necessari estimular i donar suport, alhora que agrair, l'esforç de les empreses", ha dit Mora.

Durant la roda de premsa també s'han donat a conèixer les bases dels premis que s'atorgaran en quatre àmbits: internacionalització, responsabilitat social empresarial, innovació, i millor estratègia i iniciativa. En cadascun d'aquest àmbits s'atorgarà un premi als sectors industrial, comercial i de serveis, i les propostes que optin als premis podran ser presentades de forma individual, o a iniciativa de qualsevol institució, organisme o entitat (ajuntament, associació, etc), vinculada a l'àmbit econòmic de les Terres de l'Ebre. El termini per presentar les candidatures als premis finalitza el dia 6 de setembre i tota la informació estarà disponible a la web www.cambratortosa.com.

A més, a proposta del jurat i dels òrgans de govern de la Cambra, també s'atorgaran diferents reconeixements i, apart dels premis als sectors del comerç, indústria i serveis de cadascun dels àmbits, s'atorgarà un altre 'Premi Cambra 2010' a una empresa de nova creació.

Els responsables dels premis també han avançat que l'acte de lliurament dels premis comptarà amb una mostra dels productes de qualitat de les Terres de l'Ebre