27.9.07

L’estudi informatiu i d’impacte ambiental de l’Autovia de l’Interior recull el projecte consensuat a l’Ebre

L’Estudi informatiu i d’impacte ambiental del desdoblament de la N-340, coneguda com autovia de l’interior, des de la Jana al Perelló, publicat pel Ministeri de Foment es decanta pel traçat que van consensuar els partits polítics del territori.

Així ho constataren en roda de premsa, ahir dimecres 26 de setembre, el delegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Lluís Salvadó, el responsable de l’Acció Territorial del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, Antoni Sabaté, i el director dels Serveis Territorial de Medi Ambient i Habitatge, Víctor Gimeno.

Un fet valorat molt positivament pels representants del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre perquè “demostra la receptivitat del Ministeri al recollir pràcticament un 99% de la proposta feta pel territori” – explicava Salvadó, que afegia la necessitat que ara “els ajuntament afectats es mantinguin lleials als acords presos en l’acord entre partits. Tot i que, probablement, es presentaran al·legacions de segons ordre, per tal de millorar alguns temes puntuals, com per exemple la connectivitat amb els municipis de La Sénia o Alcanar però, en general, cal mantenir l’esperit de consens d’aquell acord”.

L’estudi informatiu i d’impacte ambiental de l’autovia de l’interior, que finalment rebrà el nom d’A-7, es troba ja a mans de totes les administracions i municipis afectats, que podran presentar les al·legacions que creguin oportunes. Ara, segons explicava el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre caldrà que “aquest estudi es transformi ràpidament en una realitat, ja que és una necessitat per al desenvolupament estratègic del territori”. En aquest sentit, el Govern ha sol·licitat una reunió amb el secretari d’estat d’Infraestructures, Víctor Morlán, per transmetre-li la immediatesa i necessitat de l’execució del projecte.

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.